Jeff is een filmprofessional.

…met criteria voor de programmatie van films:

Er is oog voor vernieuwing, maar ook de nostalgie wordt niet uit het oog verloren.

Drempelverlaging voeren we hoog in het vaandel.

Er worden andere invalshoeken getoond.

We letten heel hard op filmische aspecten of vormcriteria.

Natuurlijk ook op de uitvoering of realisatie.

Daarenboven moet het totaalplaatje van vorm en uitvoering kloppen.

…met reflectie- en brainstormweekends die zorgen voor een performant beleid.

…met een internationale profilering, waardoor het Jeugdfilmfestival dé partner bij uitstek is voor kinder- en jeugdfilm in België en buitenland.

Advertenties

5 thoughts on “Jeff is een filmprofessional.

 1. Het Jeugdfilmfestival is onontbeerlijk in het Vlaamse culturele landschap. Niet alleen omdat het uniek is, maar ook omdat het een op maat van kinderen gemaakt plekje is waar ze kunnen kennismaken met het soort film dat minder en minder op tv en in de mainstreambioscopen te zien is.
  – Karin Vandenrydt, Folioscope en filmfestival Anima

 2. Elk initiatief om een gevarieerd aanbod van kinder – en jeugdfilms in de kijker te zetten kunnen we alleen maar toejuichen.

  Het is leuk als kinderen van jongsaf kunnen kennismaken met een ruim en zo gevarieerd mogelijk cultuuraanbod. Film is binnen deze waaier aan mogelijkheden één van de meer toegankelijke platformen, en heeft kinderen & jongeren zoveel moois te bieden. Weet niet ieder van ons nog wat zijn allereerste filmervaring was?
  – Hans Bourlon, CEO Studio 100

 3. Waar het ons als opvoeders en aanbieders van cultuur om gaat, is kinderen een rijke context aan te bieden, een gevarieerd en kwalitatief aanbod in diverse disciplines. Theater, film, boek zijn partners bij uitstek. Het zijn jonkies uit eenzelfde nest. Elk van deze disciplines leeft immers bij de gratie van het verhaal. Verbeeld, vertolkt, verwoord. Het gevarieerde aanbod is een weelde, maar tevens een voorwaarde om jonge mensen in vrijheid eigen voorkeuren te laten ontdekken.
  En wie weet, in de loop van een leven, zich te laten inspireren, plezieren en troosten door nu eens de ene kunstvorm, dan weer de andere. Onvoorstelbaar toch dat wij als fournisseurs van dit rijke en gevarieerde menu elkaar zouden beconcurreren.
  – Majo de Saedeleer – directeur Stichting Lezen

 4. Een brede, onbevangen kijk op mensen & dingen: dat kweekt het jaarlijkse Jeugdfilmfestival Vlaanderen aan bij jonge bioscoopgangers. Een nobele & zinvolle taak via het populaire medium Cinema. Educatief, sociaal & toch amusant. En daarom: onmisbaar.
  – Michel Follet, filmjournalist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s