Het DNA van Jeff

The information encoded in your DNA determines your unique biological characteristics, such as sex, eye color, age and Social Security number. (Dave Barry – Pulitzerwinnaar, auteur en columnist)

De uniciteit van het Jeugdfilmfestival zit vervat in de genen van het festival-zelf. Het DNA zorgt ervoor dat het festival zijn unieke plaats en functie heeft. Het is een evenwichtige formule van

D – doen          N – nadenken          A – artisticiteit


Het Doen-stukje slaat op de actieve kant van wat er gebeurt. We proberen jeugdfilm in een zo actief en interactief mogelijk kader te plaatsen met workshops, animatie, het JEFFlabo,…

Nadenken staat voor het reflectieve facet van het festival.

Artisticiteit slaat op de creatieve audiovisuele uitingen die we programmeren. Bekijk hier hoe kinderen in een workshop hun eigen geluidsband onder een filmfragment zetten.

Enkel wanneer de combinatie van Doen, Nadenken en Artisticiteit werkt, kunnen we inzetten op kansen en belevenissen. Dit resulteert in de Wauw-reflex.

Advertenties

One thought on “Het DNA van Jeff

  1. Het Jeugdfilmfestival is een unieke plek voor kinderen en volwassenen om écht goede jeugdfilms te ontdekken, weg van platgetreden paden. Het enthousiasme en professionalisme van de medewerkers straalt op het hele festival af. En Jeff de filmmicroob verspreidt dat enthousiaste virus ook nog eens zeer origineel online.
    Ik wacht ongeduldig tot mijn zoons oud genoeg zijn om met hen alle films te bekijken.
    – Bram Renders, scenarist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s