Jeff zijn plannen…

Er is de biografie van Jeff op de website van het Jeugdfilmfestival en ook op facebook en twitter vind je dingen, maar waar staat die filmmicroob nu eigenlijk voor? We kunnen boeken volschrijven met teksten, maar voor een jeugdfilmfestival lijken ons op de eerste plaats de filmpjes belangrijk!

Sit back and relax of nog beter klik en kijk aandachtig, want op de pagina’s van deze website staan de speerpunten van het Jeugdfilmfestival. Dit zijn de keuzes voor de volgende beleidsperiode:

Jeff is er voor en door jongeren

Jeff is een gids

Jeff is een filmprofessional

Jeff is mediawijs

Het Jeugdfilmfestival maakt deze keuzes zonder de kwalitatieve basis uit het oog te verliezen. Veel van deze speerpunten hebben op dit moment immers al hun kiem, die we de komende jaren met veel zorg willen laten uitgroeien.

Als je die kiem verder ontleedt, zal je ontdekken dat er een gemeenschappelijke kern is bij elk speerpunt. Een gemeenschappelijk DNA.

Advertenties

2 thoughts on “Jeff zijn plannen…

  1. We vinden het geweldig dat we met het Jeugdfilmfestival mogen samenwerken. Ze hebben een eigen expertise, en een cruciale, want die betreft de toekomst. Dat is waar we binnen cultuur mee moeten bezig zijn; onze tradities door de volgende generaties laten beleven.
    – Bart De Baere, directeur M HKA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s